Társaságunk folyamatos fejlődésének kapcsán örömmel fogadunk könyvelési vagy közgazdász szakmai gyakorlattal rendelkező tapasztalt jelentkezőket, de a társaságunk tevékenységi köre iránt érdeklődő, közgazdasági egyetemi végzettséggel rendelkező érdeklődőket és a közgazdaságtan hallgatóit is szívesen látjuk.

Az önéletrajzokat és motivációs leveleket az egyes országokban működő személyzeti osztályainkra kérjük elküldeni a következő e-mail címekre:

  • CZ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • SK: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • PL: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • HU: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az aktuális szabad munkapozíciók az „Aktuális, betöltendő pozíciók“ szekcióban kereshetők ki. Társaságunknál végzett munka iránti érdeklődés esetén a jelentkezőket arra kérjük, hogy a megfelelő hirdetésben feltüntetett feltételek szerint járjanak el. A jelentkezők személyes adatai a társaságunknál hatályos „Személyes adatok kezelésének szabályai“ szerint kerülnek feldolgozásra.

Aktuális, betöltendő pozíciók